Fietsbieb

De fietsbieb zet tweedehandse kinderfietsen (voor kinderen tot 12 jaar) op punt zodat u ze vervolgens tegen een vriendenprijsje kunt gebruiken. Voor € 20,00 fietsgeld, en een waarborg van € 20,00, mag je 1 jaar lang een kinderfiets gebruiken. Zo wordt u een fietsbieber en krijgt u toegang tot leuke extra’s.

Tijdens dat jaar mag u als fietsbieber die fiets bovendien inruilen voor een groter exemplaar of voor een ander model uit het aanbod. Wilt u meerdere fietsjes gebruiken, dan kan dat: u betaalt per fiets het fietsgeld en de waarborg. Wie een kinderfiets, in goede staat, aan de fietsbieb schenkt, krijgt 1 jaar fietsgeld in ruil.

De waarborg krijgt u terugbetaald wanneer u de fiets terug inlevert en daarbij aan een aantal evidente voorwaarden voldoet.

De fiets staat tiptop in orde als u deze begint te gebruiken. Tijdens het gebruik staat u uiteraard zelf in voor het onderhoud en eventuele herstellingen.

U kunt een fiets kiezen in één van de uitleenpunten, daarbij wordt een eenvoudig contract opgemaakt. In dit uitleenpunt brengt u de fiets (in principe) na één jaar ook terug, waarna je kan kiezen om ook het volgende jaar fietsbieber te blijven en opnieuw fietsgeld te betalen.

De fietsbieb is elke 3de zaterdag van de maand open van 9.30 uur tot 11.30 uur in de Rollegemstraat 128.

Meer info
www.fietsbieb.be - ledegem@fietsbieb.be