DE L!NK

Dorpsplein 17, Sint-Eloois-Winkel

DE L!NK is een complex met verschillende lokalen gelegen in Sint-Eloois-Winkel, nabij de sporthal en muziekschool.
De grote zaal beschikt over een uitschuifbare tribune met 200 zitplaatsen. Het openleggen van de podiumput zorgt voor het effect van een echte theaterzaal. In de grote zaal is er met tribune én podiumput plaats voor 360 personen. Het maximum aantal toegelaten personen in de grote zaal is 720 personen. De zaal beschikt over een klank- en lichtinstallatie.

De foyer is geschikt voor tentoonstellingen, lezingen voor beperkt publiek, workshops en vergaderingen. De keuken beschikt over een kookeiland met industriële vaatwasmachine en is geschikt als kleine leskeuken. De cafetaria en de foyer kunnen tijdens het weekend pas drie weken op voorhand los van de grote zaal gehuurd worden, dit om de werking van de grote zaal niet te belemmeren.

Standaard huurprijs grote zaal (voor erkende Ledegemse verenigingen): € 8,00/uur - € 100,00/dag
Standaard huurprijs cafetaria (voor erkende Ledegemse verenigingen): € 5,00/uur - € 40,00/dag

Meer details over de prijszetting zijn na te lezen in het tariefreglement.

Sabam en De Billijke Vergoeding

Het gemeentebestuur heeft voor een aantal activiteiten een contract met Sabam (auteursrechten) en De Billijke Vergoeding (rechten voor uitvoerders en producenten). Indien uw activiteit gratis toegankelijk is (een deelnameprijs kan wel, een toegangsprijs niet) en er enkel kostenloze elektronische achtergrondmuziek gespeeld wordt, dan bent u vrij van Sabam. In alle andere gevallen dient u als organisator Sabam te betalen. 
Wat De Billijke Vergoeding betreft, dekt het contract van de gemeente alle activiteiten met drank, maar niet de activiteiten met drank en dans (concreet: fuiven).
Beide kunnen sinds kort samen aangevraagd worden via: www.unisono.be 

Sleutelverantwoordelijke

Reginald Vermeersch
Dorpsplein 15, Sint-Eloois-Winkel
0478 50 06 46