Inschrijvingsformulier animator speelpleinwerkingen

Om alles in goede banen te leiden, rekenen we tijdens de zomervakantie op de inzet van een 40-tal gemotiveerde animatoren. Zij zorgen voor talloze uren spelplezier voor zo’n 350 à 400 kinderen. Nieuwe animatoren zijn meer dan welkom!

Zowel voor de werking in Ledegem (Zwiebel) als Sint-Eloois-Winkel (Kjeunemie) zijn we op zoek naar gemotiveerde, creatieve en speelse jongeren. Veel vragen we niet: je bent sociaal vaardig, je werkt graag met kinderen en je hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. We rekenen er vooral op dat je samen met je mede-animatoren de kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgt. Naast de vele uren spelplezier, voorzien we een vergoeding voor jouw geleverde prestaties.

Om als animator aan de slag te kunnen, moet je minstens 16 jaar worden in 2019. We verwachten ook dat je minstens één week beschikbaar bent tijdens de zomervakantie.

Twijfel je of dit wel iets voor jou is? Weet dat je kan terugvallen op een zeer ervaren team animatoren dat staat te springen om samen met jou de leukste activiteiten op poten zetten. Onze meer ervaren animatoren zorgen ervoor dat je jou snel thuis voelt in het team. Aarzelen hoeft echt niet, je bent van harte welkom!

Overtuigd? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op.

Gegevens animator
Adres
Op dit rekeningnummer zal de vrijwilligersvergoeding gestort worden.
Mijn kledingmaat (voor T-shirt en eventueel sweater)
Ik wil een sweater van de speelpleinwerking aankopen voor € 15,00
Ik beschik over
Laad hier een kopie van jouw hoogst behaalde attest op.
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, odp, xls, xlsx, ods.
Beschikbaarheid
Ik stel mij kandidaat voor speelpleinwerking
Ik stel mij kandidaat voor de functie
Deze functie is enkel voor Zwiebel (Ledegem)
Ik kan volgende weken op het speelplein staan
Geen werking op 21 juli
Privacy